Seizoenen 2014

Over grenzen (jan/feb/maart 2014): Dit seizoen vervullen wij onze internationale aspiraties: wij nemen jullie mee over de grenzen. Dichtbij maar verder dan ooit tevoren steken we niet enkel geografische grenzen over, maar tasten we ook de grenzen der tijd af in boeiende gesprekken over wat ooit was en wat kan komen.

Outside (apr/mei/juni 2014): Dit seizoen verleggen we onze grenzen vanuit de binnenkant van ons ‘zijn’. We treden binnen bij kunstenaars in hun intieme biotoop en ook in die van de onconventionele kunstenaars die zich buiten het professionele circuit bewegen. Er staan een reeks exclusieve bezoeken bij Spaanse collectioneurs op het programma én een round-up in alternative London.

Binnen_Buiten (juli/aug/sep 2014): Tijdens de zomermaanden kijken we uit naar de grenzen tussen binnen en buiten. We trekken naar een aantal ateliers en verblijven even in Afrikaanse sferen. We volgen de wegen van onze voorouders en verpozen bij een blik op ons zelfbeeld. Alweer langs grenzen, van de buitenkant naar de binnenkant…

Plage (okt/nov/dec 2014): Dit seizoen maken we een tocht langs de kustlijn waarbij we af en toe land inwaards keren voor nog meer boeiende tentoonstellingen. De zee, hedendaagse kunst en de herdenking van de Eerste Wereldoorlog blijken onze rode draad de komende maanden. Daarnaast proberen we ook een discussie platform op te starten door af en toe samen te tafelen.