Lid worden

Zou u graag de internationale kunstwereld beter leren kennen? Bent u op zoek naar een groep om samen een tentoonstelling te bezoeken? Wilt u bijzondere kunstenaars aan het woord horen over hun werk? Heeft u interesse voor unieke kunstpublicaties? Dan is BILDNIS iets voor u!

Individueel lid (32 euro)
Gezin (54 euro)
Min 12 jaar (gratis)
Min 30 jaar (10 euro)
Steunend lid (100 euro)

Lidgeld betalen kan op rekeningnummer
IBAN BE55280040740744
BIC GEBABEBB

Lidmaatschap geeft recht op de volgende voordelen, een (kalender-)jaar lang (telkens van januari tot december):

– Regelmatige informatie (via postkaartjes en via de digitale newsletter) en mogelijkheid tot deelname aan alle activiteiten van de vereniging aan een goedkoper tarief dan niet-leden
– Digitale uitnodigingen tot de vernissages van de tentoonstellingen in Mu.ZEE (Romestraat 11, Oostende)
– Korting in Mu.ZEE, in het Constant Permeke museum in Jabbeke en 
in het Ensorhuis in Oostende op vertoon van de lidkaart
– Gratis toegang tot de bibliotheek van Mu.ZEE op vertoon van de lidkaart
– Voordeelaanbod van kunstwerken, uitgegeven door BILDNIS
– Gratis kunstenaarseditie uitgegeven naar aanleiding van ’20 jaar Vrienden van het Kunstmuseum aan Zee’ (exclusief voor steunende leden en sponsors)
– Naam- en/of logovermelding in de communicatie van BILDNIS (exclusief voor sponsors)

Met de UiTPAS kan je eveneens terecht bij BILDNIS:

UiTPAS is een digitale kaart waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. Het is een kaart met een heleboel extra voordelen en zowel Oostendenaars als niet-Oostendenaars kunnen UiTPAS Oostende gebruiken.
UiTPAS is een spaarkaart: je spaart punten wanneer je deelneemt aan een activiteit ! Scan je UiTPAS bij elke activiteit.
UiTPAS is een voordelenpas: ruil je gespaarde punten in voor mooie voordelen, zoals korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of een gadget… bij BILDNIS zal je trouwens met 60 puntjes terecht kunnen voor 1 kunstuitgave uit de reeks “20 jaar Vrienden” (zolang de voorraad strekt, 1 te kiezen uit een reeks van 5 edities, af te halen bij 1 van de activiteiten op afspraak, keuze en datum van afhaling op voorhand vast te leggen via info@bildnis.be)